MØD VORES PERSONALE

Willy Hansen

Willy Hansen

Administrerende Direktør og Ejer

Ejer og grundlægger af Brøns Caravan. Han startede virksomheden 01.11.1999 efter at have været sælger i en årrække. Han er altid klar med et godt tilbud, altid med en god bemærkning og et smil på læben. Han kan finde lige den rette vogn til jer, selvom han ikke har den på pladsen. Bliv skrevet op og han ringer når der er en vogn, som svarer til jeres ønsker, til markedets bedste pris. Du kan altid ringe direkte til Willy på 21900300.

Inge Stokholm

Inge Stokholm

Bogholder

Ønsker du at komme i kontakt med bogholderiet så send venligst en mail på bogholderi@bronscaravan.dk

Freddy Hansen

Freddy Hansen

Fritidssælger i butik og Campingvogne

Har været ansat i firmaet fra første time. Arbejder hos os i weekenderne og i højtiderne (påske, pinse m.m.). Er selv ivrig campist, og har camperet med campingvogn i mere end 30 år. Freddy har mange års erfaring i campingbranchen, er han derfor den rette til at rådgive dig til det rigtige køb!

Carsten Brink

Carsten Brink

Caravan-mekaniker

Carsten er vores ansvarlige værkstedsmand. Han klarer alle opgaver, som forekommer på et moderne caravanværksted. Han er dygtig til at reparere alle former for forsikringsskader på alle fabrikater af campingvogne. Endvidere klargører han de solgte vogne inden de leveres til kunden, og skal de senere have et serviceeftersyn, så klarer han også det. Har du tekniske spørgsmål er Carsten den rette!

Ring til Carsten Brink – han er tumbe flink – 61433555

Back to top